Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 TDK 88!..

Tepecik Yolu'nda oturuyorum. İrili ufaklı kaza görmediğim gün az.. Sebep?.. TEM'e geçiş yolu burası ayni zamanda.. Yoğun trafik var. Bol da sağdan, soldan giriş.. Girenler durmadan ve bakmadan fırladıkları için, çarpışma oluyor sık sık.. Hele gecenin bir saati, Tepecik Yolu boşsa, orda giden de hız yaptığından, kaza daha da sert oluyor..
Bodrum dönüşü, yol az daha bize "Merhaba" diyordu, hem de güpe gündüz..
34 TDK 88 plakalı taksi öyle ani fırladı ki önümüze.. Kafa kafaya vurmamızı bizim 20 kilometre falan hızla gitmemiz önledi. Yolun belasını bildiğim için, uyarırım bizimkileri hep ve kaplumbağa gibi gideriz..
"Kör müsün" diye yerimden fırlıyordum ki gördüm.. Elinde cep telefonu.. Hem ara yoldan ana yola fevkalade tehlikeli çıkış yapıyor, hem de arabayı tek eliyle kullanıyor. Vites, direksiyon tek elde.. Öbüründe telefon var. Beyni, kulağı ve dikkati de telefonda..
Bu nasıl bir pervasızlıktır?. Bu nasıl bir başı boşluktur?. İnsan kırk suçu ayni anda işlemeye nasıl ve nerde cesaret eder bir düşünün..
Utanması gereken, sadece 34 TDK 88 şöförü mü?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA