Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çıbanın başı Adnan Polat!

Havalar atıyor etrafa. Bence bu da şov. Çünkü geçen bir sene boyu, anlamaz gözlerle baktı, tribünler bu herif 'futboldan anlamıyor'a gelmeye başladılar, şimdi sinirlenmiş numaraları yapıyor. Yani 'Ben çok şey istiyorum da futbolcular yapamıyor, hakemler bizi satıyor'a getiriyor. Sahadaki tek kusursuz o. Galatasaray yönetimi kötü, hakemler kötü, kadro kötü; ne yapsın zavallı Rijkaard!.. Şov yapıyor resmen ve bu şovu Adnan Polat yiyor. Onun için Galatasaray'da, Rijkaard ile ilgili eleştiri yapmamak lazım.

Galatasaray'da çıbanın başı Adnan Polat. Adnan Sezgin yüzünden, Haldun Üstünel'i harcadı, Yiğit Şardan yüzünden Cemal Özgörkey'ü harcadı. Cemal'in de istifasının eli kulağında... Ortalarda göründüğü yok. Niye?
Adnan Polat'ın aleyhinde çok kötü şayialar dolaşıyor. 'Adnan Polat'ın ekonomik durumu bozuk. Bu yüzden Adnan Sezgin ve Yiğit Şardan'dan kopamıyor' diyorlar. Böyle bir durumu, bir kere daha söylüyorum, eskilerin lafını kimse unutmasın; "şüyuu vukuundan beter" derler. Bu kadar dedikodunun içine düşmüşse bunların gerçek olup olmaması önemli değil. Bu dedikodularla bu Galatasaray gitmez.

Adnan Polat'ın, Yiğit Şardan'dan ve Adnan Sezgin'den vazgeçmesine imkan olmadığına göre, sebebini bilmiyoruz, o zaman Galatasaray kongresi tez elden, Adnan Polat'tan vazgeçmeli.

Şu anda bir yorumcu olarak değil, iyi bir Galatasaraylı olarak konuşuyorum. Galatasaray'ın geçen sene kümede güç bela kalan, Ankaraspor düşmese otomatikman düşecek olan Sivas'a yenilmesinde bir hayır var. Hatta bu hafta Bursa'ya da yenilirlerse o zaman bu Adnan Polat'tan, bu Yiğit Şardan'dan da bu Adnan Sezgin'den ve bu Rijkaard'dan kurtulma umudu doğar. İki haftada kaybedilen 6 puan hiçbir şey değil. Galatasaray şampiyon bitirir. Çünkü Bursa yenilgisi de gelirse o zaman ne Adnan Polat, ne Rijkaard hiçbir mazeret üretemezler. Yer yerinden oynar. İyi Galatasaraylının Sivas yenilgisine hayırdır gözüyle bakıp, Bursa karşısında da yenilirse daha da hayırlı olacağına inanması lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA