Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah Kemal ah!..

KEMAL Belgin'i aradım, "Sen nasıl gazeteci oldun" diye.. Şaşırdı.. Adnan Sezgin, yakın dostu Aziz Yıldırım'dan gelen teşvik primlerini o zaman yöneticisi olduğu İstanbulspor'a dağıtmıştı ya.. Kemal, elde ettiği belgeleri bana göndermişti, TMSF dosyasında asılları..
Ben yazdım. Fatih Altaylı da ısrarla yazıyor.. "Galatasaray şampiyon olmasın diye Fener'in teşvik primini dağıtan Adnan Sezgin, Galatasaray'da nasıl el üstünde tutulur" diye.. Kemal da itiraz ediyor.
"Yahu Altaylı, o primler Galatasaray değil, Beşiktaş Şampiyon olmasın diye dağıtıldı. Belgeler Hıncal Ağbide de var" diye..
Doğru var.. Doğru Beşiktaş'a karşı dağıtıldı... Ama Fatih de haklı..
"Yahu Kemal, bunca yıl gazetecisin, hala öğrenemedin mi?. Galatasaray'ın şampiyonluk umudu kalmayınca, Fener'in karşısındaki her takım, Galatasaraylılar için, Galatasaray'dır.."
Özer Saraçoğlu.. Sultanili.. Galatasaray'da yöneticilik de yapmış. En has Galatasaraylılardan. Sezonun açılış maçını Antalya'da birlikte izliyoruz. Sivas- Galatasaray.. İlk yarı 1-1 bitti ama "Bu Galatasaray'dan ne köy olur, ne kasaba" dedirtti, 45 dakikada.. Devre arasında Özer kulağıma eğildi.. "Ağbi" dedi.. "Ben bu sene Trabzonluyum.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA