Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bebek'in Ferrarileri..

Bebek İstanbul'un yeni vakit geçirme merkezi.. Tatil günleri gündüzden başlayarak paparazziler de buraya yığılmaya başlayınca, görmek, görülmek isteyen herkes yığılmaya başladı.. Başta Lucca, ordaki yerlerde oturacak yer bulmak zor.. Ama son haftalarda asıl dikkati çeken, bu ünlü yerlerin önüne park etmiş, Ferrari dahil ünlü markalar.
Valeler böyle arabaları en görünen yere çekmek için bir minik serveti bahşiş diye kabul ediyorlar. Ön görünüm oluyor lüks araba galerisi..
Kapıda Ferrari etkili.. Diyelim Lucca'da hoş bir kadınla tanıştınız. Dışardaki masalardan birinde oturup bir şeyler içerken, arabanızı gösterip "Biraz dolaşalım mı" diyorsunuz.. Spor bir Ferrari.. Sonra.. Sonrası bizim işimiz değil.. Nerde paparazziler?. Al sana tüyo..
Dün Ertekin'de otururken bir dost anlattı, adı lazım değil..
Bir genç ve güzel kız, yeni tanıştığı yakışıklı delikanlının davetini kabul edip, Ferrarisine binmiş. Gitmişler.. Üç gün sonra genç kızın bir araba kiralaması gerekmiş. "İyi birşey olsun" deyince, şirket elemanı bir araba göstermiş. Hafta sonunda bindiği Ferrari, iyi mi?.. "Spor Ferrari kiralanır mı" demiş kız.. "Hem de nasıl" demiş kiracı.. "Son zamanlarda, Ferrari, Bentley gibi pahalı arabaları, cuma, cumartesi ve pazar günleri için yetiştiremiyoruz. Bekleme listesi var nerdeyse.. Genç müşteriler bayılıyor.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA