Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şifresiz erotik kanal..

EVİNİZDE Digiturk varsa, saat 23.00'ü bekleyin. Sonra 710 numaralı kanalı tıklayın Penthouse kanalı bu. Ama şifreli.. Çocuklar izlemesin diye.. Şifrenizi girin, yarım saat seyredin..
İşte size "Çapkın" filminin üçte biri.. Hem de sinemada.. Geniş perdede.. Şifre, mifre de yok. Gece yarısını bekleme de.. Öğleden itibaren emrinizde.
Yani bizde öpüşmek için bin dereden su getiren oyuncuların (Kadın, erkek) gidip de, Hollywood'un hem de en ünlülerinin ne roller oynadıklarını da görmeleri gerek..
Çapkın (Spread) her yıl "Birşey" olmak umudu ile Los Angeles'e gelen 30 bin gencin öyküsü güya.. Demi Moore'un yıllanmış yakışıklı sevgilisi Ashton Kutcher bunlardan biri.. O, kendine değişik bir yol seçmiş. Zengin ve yalnız bir kadın ayarlıyor, onun evine yerleşiyor, milyoner hayatı yaşıyor. Erkek fahişe, ya da jigolo falan da diyebilirsiniz, ama Ashton azcık farklı..
Filmin başında evine yerleştiği de Anne Heche.. O da Hollywood'un ünlülerinden.. Çok yakışıklılarla çıktı. Sonra televizyonun en ünlü lezbiyeni Ellen de Generes ile 3 yıl yaşadı. Ardından gene yakışıklılara döndü. Anne filmde çok zengin bir avukat. Bir villası var, Hollywood'a tepeden bakan.. Vay ki vay..
İşler yolunda giderken, "Dinsizin hakkından imansız gelir" oyunu başlıyor. Tamamen ayni amaçla Los Angeles'e gelen ve zengin erkekleri tuzağa düşürüp onların evine yerleşen Margarita Levieva'ya (Bu kız da bayağı iyi, hem fizik, hem oyunculukta, laf aramızda..) rastlıyor delikanlı ve ona tutuluyor. Kız da, avukatın evini delikanlının evi sanınca, koynuna giriyor.
Oğlan âşık.. Kız oyuna devamda..
Sonra..
Sonra sinemadan çıktık. Ben ıslıkla Moulen Rouge (1934) filminin ünlü şarkısını çalıyordum.. Üniversite yıllarımda modaydı pek..
"I walk along the street of sorrow/ The Boulevard of Broken Dreams/ Where gigolo and gigolette/ Can take a kiss without regret/ So they forget their broken dreams."
İngilizce bilenler, bilmeyenlere çevirsin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA