Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ayıptır!..

AHMET Çakar da yazdı.. Sevgili dostum, Uğur Erdener tam bir "Açıklamama" yaptı..
Yahu doping sayılan maddelerin listesi belli. Maçın sonunda sporcudan alınan örnekte bu maddelerden biri varsa, sonuç Pozitif'tir. Yani sporcu doping kullanmıştır. Yoksa, Negatiftir. Sporcu temizdir. Bu kadar açık, bu kadar net. Matematik..
Şimdi burda, hem de iki kez, A ve B örneklerinde ayni hata iki kez nasıl yapılır?. Erdener, herkesin, ama herkesin anlayacağı dilde hatanın nerde olduğunu açıklamak zorundadır. Bu açıklamayı yapana kadar da, o muhteşem Hacettepe, üniversitesi ve hastanesi ile şüphe altında kalacaktır. Bu bir..
Aziz Yıldırım, kendi elleriyle seçtiği Turgay Demirel'e saldırıyor. Yahu Turgay'ın günahı ne?. Wada'nın ajansı "Dopingli" demiş, federasyon da gereğini yapmış. Karar geri alınınca da, federasyon koyduğu tedbiri kaldırmış. Ama Taurasi ve onun peşine takılıp ülke ülke dolaşan Taylor Fener'e dönemiyorlar. Çünkü "Sporcumun arkasındayım" diye bas bas bağıran Aziz Bey, doping kararı çıkar çıkmaz, ikisinin de sözleşmesini feshetmiş. Yerlerine iki transfer yapmış.. Transfer dönemi de bitmiş. Şimdi Aziz Başkan istiyor ki, elleriyle atadığı Turgay, ona özel izin versin. Taylor ve Taurasi bu Fener'e özel izinle yeniden transfer edilsin, onların yerine aldıkları yollansın..
Olur.. Türkiye dağ başıydı..
Efes, Kerem Gönlüm dopingli çıkınca sporcusunun arkasında durdu. Sözleşmesini sürdürdü, maaşını ödedi.. Sen ne yaptın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA