Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mercedes!..

Efendim Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ölüm sessizliği içinde.. İnsan bu kadar felaket dedikodular bu kadar hızla yayılırken nasıl sessiz kalır, yazılı, sözlü basında sorulan sorulara neden cevap vermez anlamak mümkün değil..
Başbakan'ın emri ile Dünya İkincisi Basketbol Milli Takımı'na dağıtılmak üzere tahsis edilen 28.5 milyon liranın kimlere, nasıl dağıtıldığı devlet sırrı gibi saklanır ve bu yüzden çok iğrenç, çirkin dedikodular ortalığı sararken susmak ne demek?.
Böyle olunca milletin dilini tutmak da mümkün değil..
"Şampiyonanın ulaşım sponsoru Mercedes de verdiği arabaları geri almadı. Onlar şimdi kimde bilseniz" lafları dolaşmaya başladı. Onu da sorduk..
Akgül- Demirel kankalarından gene çıt çıkmazken, yanıtı Mercedes yolladı.
Kurumsal İletişim Sorumlusu Tülin Steinhauser'den çok nazik bir mektup aldım.
"Mercedes- Benz olarak tahsis ettiğimiz tüm arabaları geri aldık. Bunların bir kısmı satıldı. Bir kısmı şirket içinde kullanılıyor" diyor.
Yani Mercedes dosyası kapandı. Darısı 28.5 milyon liranın başına!..



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA