Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Vay Ömür vay!..

ÖMÜR Gedik'in üç şarkılık CD'sini nihayet dinledim ve de bayıldım.. Hele Teoman'la düet yaptığı Sezen'in "Portakal, orda kal" dünyalar güzeli.. Son zamanların en güzel Sezen şarkısının hakkını vermiş, Ömür iyi mi?.
Altın Kelebek gecesi, Ayşe, Tarkan'la söyleşi yapmak için kapışırken, Ömür tam karşısında oturuyordu. O gecenin Kırmızı Halı sunucularından. Konukları yolda çevirip "anında" TV söyleşileri yapan Ömür Gedik..
Yahu Ayşe, ayni gazetede çalışıyorsunuz.. Bu kıza baktın mı?..
Bir defa Ferhat Göçer'le yaşıyor.. Bir sanatçı, hele Ferhat gibi popüler, Ferhat gibi geceden geceye koşan bir adamla yaşamak ne kadar yorucudur bilir misin?.. Hele onun hayatının, attığı her adımında payın olacak kadar içindeysen.. O yeter insanı öldürmeye..
Bu kız ayrıca..
Her hafta yığınla film izlemek zorunda.. Çünkü yazıyor.. Hayvanları Koruma Federasyonu'nun bayraktarı.. Her gün işin peşinde..
Televizyonda devamlı program yapıyor.. Yetmedi..
Kitap yazıyor..
Plak yapıyor..
Bu arada, elinde hep telefon.. Bir de twitterci..
Gün 24 saat Ayşe.. 324 değil, sadece 24..
Ömür, ömre sığmaz işler yapıyor, saate, güne değil..
Ömür'le konuşsana.. Bu ülkedeki işsizlik sebeplerinden biri Ömür'le..
Bu kız, ömür, vallahi!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA