Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Trenlerimiz!..

Efendim, İzmir- Ankara- İzmir seferini trenle yapan Öcal Ağbimin başına gelenleri anlatmıştım. Gidişte 3.5, dönüşte iki saat rötar yapan, bir buçuk saatlik rötarı normalleştiren trenleri..
Restoran vagonunda servis yapmayan, şikayet eden ağbime "Erkeksen dışarı gel" diyen garsonları..
Orhan Uğur ve Şükran Kaba imzalı bir mektup geldi, Devlet Demiryolları Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden..
Efendim, Ankara- İzmir hattında yol yenileştirme çalışmaları devam ediyormuş. Rötarların sebebi buymuş. Çalışmaların başlama tarihi, 2003.. Son aşamaya gelinmiş. Sinyalizasyon da ihale edilmiş. Yani yakında rötara elvedaymış..
Yemekli vagonlar dışarıya ihale edilmiş. Yiyecek, içecek ikmali için Ankara, İzmir ve Denizli'de yerler varmış. Yani "Malı Ankara'dan aldık, gelirken bitti, İzmir- Ankara yolcusuna bir şey kalmadı" demek mümkün değilmiş. Eksik garson da mümkün değilmiş.. Bu sebeplerle, ağbimin ve diğer yolcuların şikayetleri dikkate alınarak, vagonları işleten şirket hakkında soruşturma açılmış.
Dilerim sonucu da bildirirler.
Bu arada yemekli vagonları işleten şirketin (Her kimlerse) bu güne dek, böyle ağır bir eleştiriye tek kelime cevaba yeltenmemesi de ilginç değil mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA