Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çek bakalım!..

Çek Bakalım'ın ilk bölümünü nihayet çektik.. Perşembe günü.. Siz yarın akşam izleyeceksiniz.. Format yarışma.. Ama amaç yarışma değil.. Amaç, sinema ve TV dünyasına kamera arkasından girmek isteyen gençlere, yönetmen, senarist, kameraman, kurgucu, her ne olursa, bir fırsat ortamı tanımak.. Her yıl onlarca iletişim okulundan binlerce öğrenci mezun oluyor.. Ellerinde diploma var, ama imkan yok, fırsat yok, umut yok.. İşte onlara bir damla ışık..
Biz de, bu ışığı, bu pırıltıyı taşıyanları keşfetme peşindeyiz..
Biz, yani Okan, Hülya, ben.. Tabii ayrıca sizler.. İnternetten, ya da ekrandan izleyip, oylarınızla jürilik yapabilirsiniz..
Okan ve Hülya ile çalışmak çok keyifliydi. İlk gün aksamalarını saymazsak, çok hoş saatler geçirdim, Kültür Üniversitesi'nin bize verdiği salonda.. Başta Mesut İktu Hocam, onlara da teşekkürler..
Bu yarışmaya hâlâ katılabilirsiniz. Çektiğiniz kısa filmi atv'ye iletmeniz yeterli.. Orada, yarışma koşullarına göre ilk eleme yapılıyor. Bu teknik bir eleme sadece. Görsel değil. İşin o yanı bize ait..
atv yöneticilerinden bir ricam var.. "Çek Bakalım" tamamen amatörlere açık bir ortam.. Profesyonelleri dikkatle ayıklasınlar ve lütfen önümüze getirmesinler.. Amatörlere haksızlık yapmayalım..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA