Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çek Bakalım!..

Aceleye getirdik biraz, bizde de kusur var ama yaşatmayı beceremediğimiz çok önemli bir yarışmanın kıymetini el oğlu fark etmiş..
Fransız kamu televizyonunun bizim TRT2'ye eş değerli kanalı France2, Çek Bakalım'ı öven bir belgesel yayınlamış.. Kimse farkında değil.. Adamlar, atv'ye yazı yazıp "Sizden şu kadar dakika görüntü kullandık. Telif borcumuz nedir" diye sorunca öğrenmişiz.. Bekir Hazar anlattı bana..
Adamlar korsanlık da bilmiyorlar yahu..
France2'de "Uzakların Televizyonu" diye bir kuşak var. Bu kuşakta dünya televizyonlarından örnekler veriliyor..
"Sek bakalim" diye anlatmışlar.. Ç, onlarda S okunur ya..
Sunucu "Şarkı yarışmaları her tarafta var, ama sinema yarışmasında ilk örnek Türkiye'den" diye girmiş lafa..
"Çok büyük bir salon.. Şık bir dekor, büyük bir seyirci kitlesi önünde, eğlenceli bir reality şov.. Sinema âşığı amatör gençler, kısa metraj yarışmasında karşımıza çıkıyorlar" diye yorumlamış, programın eleştirmeni..
"Jüri, şov dünyasının büyük isimlerinden.. (Ehemm..) Burada jüri bulunmasının amacı, Türkiye'nin gelecekteki sinemacılarını ortaya çıkarmak" diye bitirmişler..
Yarışmadan iki bölümü de göstermişler.. Topaç filmini ve değerlendirme bölümünü aynen (Ki ben de çok beğenmiştim) yayınlamışlar..
Çek Bakalım'a yazık oldu gerçekten.. Gençlere, filmlerini çekmeleri için daha fazla zaman tanımamız gerekirdi, bir.. Reytingle yaşayan atv yerine, ahaber'in yayını olmalıydı, bu da iki..
Patronumuz Ahmet Çalık'ın, gençlere ve onlara fırsat vermeye ne kadar meraklı ve istekli olduğunu en iyi bilenlerdenim.
Bu yüzden, bu defa "ahaber"in aylar önce duyurarak Çek Bakalım'ı yeniden düzenlemesini fena halde istiyorum..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA