Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah Türker Ağabey..

Türker Ağabey'e rastladım.. İnanoğlu.. Dertliydi. 1999 Gölcük depreminden sonra Türvak eğitim merkezine yatılı ve burslu 54 öğrenci almış ve hepsini meslek sahibi yapmıştı.
Van depreminin ardından da, hemen Van Valiliği'ne başvurmuş.. "20 lise diplomalı genç seçip yollayın bana" demiş.. "Her şeyleri bana ait.. Türvak'ta bir yıl okutayım.. 6 ay teorik, 6 ay pratik eğitim görüp televizyoncu olsunlar. Cep harçlıkları dahil her şey bana ait.."
Peki niye dertli..
Vilayetten hâlâ yanıt alamamış da ondan..
Sevgili Türker Ağabey.. Şaşırmadım.. Benim daha geçen hafta "O vali orda hâlâ nasıl duruyor" dediğim bürokrat o.. Yığınla köşe yazarı da çok ağır eleştirdi hazreti.. Tık yok..
Hâlâ ses gelmediyse, boşuna vakit kaybetme.. Boşuna bekleme.. Mustafa Sarıgül'ün bir eli Van'da.. Durmadan gidip geliyor ve yardımlarını bizzat yönetiyor.. Ona söyle, sana 20 pırlanta seçip getirsin Van'dan..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA