Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Polemik!..

Mehmet Barlas- Ertuğrul Özkök polemiğini izliyor musunuz?. Keşke imkan olsa da birbirlerine yanıt verirken, ötekinin yazısını da yayınlayabilseler de millet öğrense, düzeyli, kaliteli, esprili, okuyana keyif veren, karşısındakini de kırmayan, aşağılamayan, hakaret etmeyen tartışma nasıl yapılır?.
İki ustaya da yürekten teşekkürler..
Mehmet Barlas gazeteci bir babanın matbaa mürekkebi içinde büyümüş, engin kültürlü oğlu.. Onun Emre Kongar hocamla NTV'de yaptığı sohbetler de müthişti ve gene "Tartışma" örneğiydi.. NTV, o programı da kaldırdı.. Çok yazık etti.. Emre Kongar'a dahi tahammül edemeyen "Bağımsız" televizyona yazık oluyor asıl..
Sevgili Ertuğrul, sana destursuz saldıranlara sakın kızma.. Mutlu ol.. O öfke dolu aşağılama çabaları, köşe yazarı olarak okunma oranını hızla yükseltmenden, onların yıllardır gelemedikleri zirvelere yerleşmenden..
Kıskançlık bizde böyle tezahür eder. Senin böyle kıskanılmanı, asıl ben kıskanmaya başladım, haberin olsun..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA