Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bilmece, bildirmece..

Bir bilmecem var okurlar.. Şu listeye bakın. Bakalım kaç tanesini biliyor ve tanıyorsunuz?.
Press, Tayfun Pirselimoğlu, Sedat Yılmaz, Nazan Kesal, Osman Sonant, Popi Avraam, Rıza Akın.. İsimlerini yazdıklarım alınmasınlar. Hiç birine yönelik eleştiri amacım yok.. Uzun bir listeden rastgele seçtiklerim bunlar.. Ben hiç birini tanımıyorum.. Bilmiyorum.. Görmedim.
O liste ne mi?.
SİYAD, yani Sinema Yazarları Derneği'nin gelecek hafta pazartesi CRR salonlarında düzenleyeceği törende, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senarist, En İyi Kadın, En İyi Erkek, En İyi Yardımcı Kadın, En İyi Yardımcı Erkek ödüllerini alabilecek isim hepsi.. İçinizde üç ismi bilen varsa, alkış..
16 ocak gecesi, bir takım pejmürde adamlar sahneye çıkacak, daha da pejmürde adamlara heykelcikler verecek ve bu ülkede, o ödülü alan ve verenler dahil kimsenin umuru olmayacak..
Körler, sağırlar birbirlerini ağırlar geceleri, benim entel seçicilerim, daha da entel ödülcülerimin kendilerinin de sıkıldığı, zorla katıldığı, yayınlayan televizyonun (Çıkarsa tabii) sıfır reyting yaptığı bir traji komik olarak devam edecek..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA