Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Öncel!..

Eline sağlık Öncel.. (Öziçer..)
Nihayet birisi, işin içine aptal kadınlık, feminizm falan filan katmadan meselenin özünü yazdı.. Dün sabah alkışla okudum, Günaydın ekimizde..
"Beni de sepetlediler ne olmuş" başlığı ile..
Uçaklarda acil çıkış kapıları önündeki koltuklarda, acil durumda kapıyı hızla açabilecek ve panik içinde oraya koşanlara yardım edebilecek durumda kişilerin oturması bir güvenlik kuralıdır. Bu kuralı her uçak daha yerdeyken, baş hostes okur ve bu durumda olmayan yolcular varsa, hostesleri uyarıp yer değiştirmelerini ister..
Efendim Nalan hanımın o kiloda olduğu biliniyormuş. O yer niye verilmiş?.
Bin türlü verilir. İnternetle çek-in yaparsanız, bilgisayar bilmez.. Her hava yolu çalışanı, herkesi tanımak, kilosunu bilmek zorunda değildir bilmez.. Öncel de olduğu gibi, çek-in yaptırırken aslan gibidir de, uçağa bindiğinde 40 ateşlidir, kendisi yardıma muhtaçtır, kimse bilmez..
Bilinen tek şey?. Acil çıkış önünde herkes, her halde oturamaz.. Bunu kimse unutmasın. Onun için de her sefer öncesi anons yapılır zaten..
Bunun ötesinde bir yanlış davranış, bir terbiyesizlik mi olmuş?. Bilmem.. Ama THY, dilenmedik özür bırakmadı. O zaman meseleyi kan davası gibi uzatmak, yarın o kapının önünde o işi yapamayacak birisi oturduğunda hosteste, işini yapacak cesaretini bırakmamak ve Allah göstermesin, açılmayan kapı ve geçilmeyen aralıkta yanarak ölmek mi, istediğimiz?.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA