Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaktın beni Ağam!..

Yani, cuma akşamı ne güzel, Günay'a gidecektim..
Gidip de doyamamıştım da, Selami Şahin ile Emel Sayın'a, "Tekrar edilmeli" demiştim ya.. Ettiler ve 10 Şubat cumaya koydular, ama ben gidemiyorum. Çünkü Türker Ağam (İnanoğlu), Tim'e öyle bir konser seçti ki o gece, tekrarı zor. Oysa Emel'le Selami daha çok çıkarlar Günay'a..
O da "Allaturca!.."
Yaşayan en güçlü kadın seslerinden biri Melihat Gülses..
Onu yıllar önce, TRT'de TelePazar yaparken tanımıştım.. "İstanbul'dan Atina'ya" diye bir CD'sini dinleyip bayılınca, davet ettik.. Geldi, canlı söyledi, daha da muhteşemdi..
Tim Konserinde fikir gene ayni.. Özde ayni.. Konserin konuk sanatçılarından biri Yunanistan'dan.. Folk Şarkıcısı Sofiya Papazoğlu.. Biri de Lübnan'dan.. Süryani ve Maruni ilahileriyle dünyaca ün yapmış Gada Şbeyr!..
Arkada, Şef İhsan Özer yönetiminde ve Türk Müziğinin geleneksel enstrümanlarının da yer aldığı 60 kişilik senfonik orkestra ve 16 kişilik bir de koro var, iyi mi?.
Bu konser kaçmaz.. Çünkü hani "İnsanın başına ömür boyu bir defa gelir" derler ya.. Onlardan.. Hemen ama hemen yerinizi ayırtın, beni dinlerseniz..
Biletix: 0216 556 98 00 www.biletix.com
TİM: 0212 286 66 86 www.timshowcenter.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA