Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Quo Vadis?..

Latince "Nereye" anlamına gelen bu ifade evrenseldir. Dünyanın her yerinde bilinir.. Bir şeyin nereye gittiği bilinmeyince, ya da gidilen yerin uçurum olduğu hissedilince, "Quo vadis" derler.. Benim sorum Galatasaray yönetimine..
Geçen hafta sonu, 14 yaştan başlayarak Fenerbahçe ile 5 maç yapmışlar, alt yapı yaş guruplarında.. Beşinin de galibi Fenerbahçe.. Hani yaşadığı krizler yüzünden başına gelmedik kalmayan Fenerbahçe.. Hem de 6-0'lık, 4'lük sonuçlarla ezmiş Galatasaray'ı beş maçın beşinde de.. Yani..
Galatasaraylıların "Küme düşse de bayram yapsak" diye bekledikleri Fener'in geleceği, Galatasaray'ın geleceğini fena halde benzetmiş.. Hem de alt yapıya en önem veren adam Fatih Terim işin başındayken..
Terim geçen gelişinde bir alt yapı tesisleri yaptırmıştı, gezerken, çocuklarla konuşurken gözlerim yaşarmıştı.
Bu defa iş başına gelir gelmez, Alt Yapı Sorumlusu Tugay'ı, yanına, pardon tribüne aldı. Alt yapı kime kaldı, bilmem, ama sonuç meydanda..
Bu şike davasında "Alt yapı"lar da küme düşer mi acaba?. Başka umut yok da!..

***

Bir soru da Başkana.. Ama onun için "Nereye" değil, "Nerede" diye sormak gerek..
Türk futbolu çok kritik günler yaşıyor. Kongrenin eli kulağında.. Galatasaray ekonomik açıdan çok kritik günlerde. Küçük hissedarlar ve taraftar ayakta..
Başkan Ünal Aysal'ı gören, duyan var mı?.
Valla "Erkek" başkanımız var. Formülü aynen uyguluyor..
Onda dokuzu kaçmak, biri hiç görünmemek!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA