Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Benzine zam..

Dün sabahtan itibaren İstanbul'da benzin 4 lira 53 kuruşa çıktı.. Ses seda yok..
Oysa, 15 gün evvel Amerika'da benzine zam geldi. Ülke yıkılıyor.. Her gece göz attığım talk şov ustaları lafa benzinle girip demedik bırakmıyorlar..
"Amerika battı" demeye getirdikleri fiyat, bizim parayla 2 lira 20 kuruş falan.. Yani, Türk halkının benzine ödediğinin yarısına geldi diye, Amerika "Battık" oluyor..
Hafta sonu gülümseyin diye bir kaç şaka seçtim..
"Benzin fiyatları Angelina Jolie'nin yırtmacından hızlı yükseliyor."
"Fiyatlar bu hale gelince, Kim Kardaşyan, Amerikan Futbolcusu Milyoner sevgilisini bıraktı, bir benzin pompacısına kaçtı."
"Pazar sabahı ailecek pikniğe gidilirken, babalar arka koltukta yaramazlık yapan çocukları 'Döneriz ha' diye tehdit edemiyor artık. Dönecek para yok.."
"Benzin o kadar pahalı ki, Florida'nın çılgın gençleri bile en fazla 45 kilometreyle sürüyor arabalarını gece yarıları yarışırken.."

"Halkı sakinleştirmek için Başkan Obama televizyona çıktı ve benzinden alınan vergilerle neler yapıldığını anlattı. Bu, başkan seçildiğinden bu yana yaptığı en kısa konuşma oldu."

***
"Mizah muhaliftir" denir.. Bizde muhalefet mi yok, mizah mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA