Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Veda Dakikaları.. Şimdilik!..

Sezonun son Yaşamdan Dakikaları!..
Başından sonuna eğlenceli bir çekim yaptık bu defa.. Yaza tatlı girelim, tatlı geçirelim diye..
Aşkın Arsunan'ın harika orkestrası, yayın boyunca eşlik etti.. Koskoca Doğuş Gurubu, Türkiye Güzeli Yarışma gecesi, oraya bir canlı orkestra getirmeyip, Atiye ve Can Bonomo'yu bile playbackle geçiştirirken, Yaşamdan Dakikalar, canlı müzikle veda etti.
Daha ne olsun?..
Aşkın Arsunan ve arkadaşları, dünyanın en güzel orkestralarından biri..
Bu laf bana değil, yıllarca New York'ta yaşamış, hayatları, o kentin dünyaca ünlü caz kulüplerinde geçmiş dostlara ait.. Götürdüğümde "İnan Hıncal, New York'ta böyle orkestra yok" demişlerdi..
Bu defa bir de konuk sanatçı vardı yanlarında.. Keman ustası Mustafa Süder.. Bir Maha de Carnaval çaldı ki, sizler için, Siyah Orfe filminden..
Sway'la girdiler. Sonra, Batuhan Şallıel bir Norveç Fiyordları üfledi..
Finalde tabii şaşmaz ve kaçmaz.. Uzun İnce Bir Yoldayım.. Dünyadaki en güzel düzenleme.. En güzel performans ve en güzel yorum.. Duygu Tarhan..
Ama bir şeye engel olamadık.. Nebil'i tutamadık. Fırladı gitti, düet yaptı Duygu'yla..
Yani bu Aşkın inanılmaz.. Nebil'e bile söyletti şarkıyı yahu!..
Bir de.. Bir de sürpriz.. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Minikleri'nin sezon sonu bale şovuna Seven beni davet etmişti de gitmiştim ya..
Pandomim Bölümü de varmış o gün.. Mehmet Erbil'in "Dize Gelmek" oyununa bayıldım. Onu da ben davet ettim.. En çok Aşkın bayıldı.. "Sen bize de bir şeyler hazırla.. Bu sayede cazı her yerde, herkese izletiriz yahu" dedi..
Yani bu yaz Bodrum'da Aşkın'la birlikte bir "Mim" şovuna rastlarsanız şaşmayın..
"Seven" dedim de.. Bir aile faciasına sebep olmamak için bu eklemeyi yapmak zorundayım. Kozzy'deki sezon sonu gösterisine Seven çağırdı ya beni..
Bir gittim ki, bizim Alya da orda.. Ailenin "Kışlalı" kanadının en küçüklerinden..
O da dünya tatlısı küçük dansçılar arasındaydı.. Seven'i yazıp, Alya'yı yazmadık ya dün.. Aman ha!.. Geç oldu, temiz olsun, bari.. Ailenin en miniği, tatlılar tatlısı Alya Olcan!.
Sezonun veda Dakikalar'ı, bu gece 21.00, pazar 10.00'da SkyTurk'te..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA