Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar neşesi

Dünya dışında bir uzay toprağına Vayak basan ilk insanoğlu Neil Armstrong geçen hafta öldü. Bu pazar neşemizi, 1995 yılında dünyayı saran ünlü fıkraya ayırdık. Biz de onu neşeyle anmış olalım.
Apollo Programı aya ayak basan ilk insan olan Neil Armstrong, ilk adımını atarken "İnsan için küçük ama insanlık için büyük bir adım" demiş sonra güç anlaşılır bir sesle mırıldanmıştı..
"Bol şans Mr. Gorsky!.." Uzay üstünde onu dinleyenler, o sıralar Amerika ile ölümüne uzay yarışı içinde olan Sovyetler'in bir kozmonotuna takıldığını zannettiler. Ancak CIA anında araştırdı. Gorsky adlı bir kozmonot yoktu. Yıllarca bu laf tartışıldı. Ay'a inişin 25'inci yılı kutlamaları sırasında bir gazeteci Armstrong'a bu esrarengiz cümlenin anlamını sordu.
Neil gülerek anlattı.. "Çocukken arkadaşlarla mahallede oynuyorduk. Top komşu bahçeye kaçtı. Çitten atlayıp içeri girdim.
Top komşumuz Gorsky'lerin yatak odası penceresinin altında duruyordu. Pencere aralıktı. Topu almak için sessizce yaklaştım ki, Bayan Gorsky'nin kocasına bağırdığını duydum.. 'Oral seks ha.. Oral seks istiyorsun öyle mi?. Sen oral seksi, komşunun oğlu ayda yürüdüğünde görürsün, ancak..'"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA