Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar neşesi

Maskeli Süvari, çocukluğumuzun en büyük kahramanlarındandı. Kızılderili arkadaşı Tonto ile, Vahşi Batı'daki serüvenlerini çizgi romanlarda kapışarak izler, filmlerini kaçırmazdık.
Geçen gün okudum.. Yeni bir Maskeli Süvari filmi çekiyormuş Hollywood.. Tonto rolünde de bir sürpriz isim.. Johnny Depp var, iyi mi?.
O zaman, bu pazar size bir Maskeli Süvari klasiği.. Maskeli Süvari ve Tonto, uzun, ince, iki yandaki yamaçları dik ve sert bir kanyonda at sürüyorlarmış. Birden karşılarında, kendilerine doğru gelen bir yığın Kızılderili görmüşler.. Savaş boyaları sürülmüş.. Ellerinde silahlar, atlarını deli gibi sürüyorlar.. "Geri" diye bağırmış Maskeli Süvari.. Hızla geriye dönmüşler, Kanyon'a girdikleri geçide doğru.. Ve dehşet.. Ordan da bir Kızılderili ordusu.. Atlı, silahlı.. Maskeli Süvari, arkadaşına bakmış.. "Tonto" demiş, "Seninle ne maceralar yaşadık, ne badireler atlattık, ne zaferler kazandık.. Ama bu defa durum feci.. Bu kanyonda tuzağa kıstırıldık. Kaçış yolumuz yok. Yüzlerce Kızılderiliye karşı iki kişi, kazanmamız da mümkün değil. Bu defa hapı yutan biz olacağız.."
"Ne demek 'Biz' Soluk Yüzlü?.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA