Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Tom Cruise!..

Geçen hafta iki Tom Cruise filmi izledim. Biri daha Türkiye'ye gelmedi.. Rock of The Ages.. Yeğen Ömer internetten indirdi. Öteki şu an sinemalarda Jack Reacher!..
Aralarında uçurumlar olan öyle iki ayrı rol, öyle iki ayrı Tom Cruise ki, inanmazsınız..
Kim ne derse desin adam "Oyuncu.."
Jack Reacher'ı bizim eleştirmenler Atilla Dorsay hariç, pek beğenmedi. Dünya eleştirmenleri de beğenmedi.. Bizimkiler filmi beraber izliyorlar zaten. Ötekilerin fikirlerini de internetten öğreniyorlar. Fazla ayrılmamaya özen gösteriyorlar sanki..
Oysa seyircilerin verdiği not, mükemmel.. Ben de seyircilerle ayni fikirdeyim.
Jack Reacher bu yıl gördüğüm en güzel polisiye filmlerin başında geliyor. Tom Cruise da bu garip vatandaş, değişik dedektif tipini çok ama çok iyi oynuyor.
Tıpkı Hobbit'de olduğu gibi, kendisinden çok iri ve kalabalık insanlarla dövüşüp onları döverken bile inandırıcı..
Hiç dublör kullanmadan çektiği araba takip sahnelerinde müthiş..
O sahnelerde bir tek kırmızı araba görüyorsunuz.. Çekim boyu 8 arabayı perişan etmişler, sahne 9'uncu araba ile tamamlanmış..
Ama Jack Reacher aslında aksiyon filmi değil. Nerdeyse Agatha Cristie türü bir düşünce polisiyesi.. Sürprizlerle dolu. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz..
Robert Duvall ve ünlü Alman Yönetmen Werner Herzog'un tiplemeleri olağanüstü, ilaveten..
Bence kaçırmayın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA