Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Haber Televizyonu, öyle mi?.

Pazar sabahı HaberTurk açılı evimde.. Gazetelerimi okurken, Simge'nin HaftaSonu programı da önümde.. Ümit Tokcan konuk çünkü.. Hekimoğlu söyler nasılsa.. Bekliyorum onu.. Hekimoğlu muhteşem türküdür.. Bir Tülay German söyler müthiş, bir de Ümit Tokcan, harika..
Gözüm alttan geçen haberlere takıldı.. Dikkat buyurun pazar sabahından söz ediyorum.. Alttan cuma gününün haberleri geçiyor..
Yahu cumartesi pazar tatil, tamam da haber televizyonu tatil yapar mı?. Bir nöbetçi gazeteci yok mu, haberleri güncelleyecek?.
Haber Televizyonu demek aslında o alttan akan yazı demektir aslında.. Haberi olduğundan beş dakika sonra orada okuyasın, saat başı bültenleri, ya da ertesi gün gazeteleri beklemeyesin diye.. İki gün evvelin haberi yazılır mı?.
Seyircine saygın mı yok, utanman mı?.
Koca televizyonda bunu denetleyen tek kişi yok mu?. HaberTurk kadrosundan hiç kimsenin okumadığı, okuma zahmetine katlanmadığı alt yazıyı vatandaş niye okusun?. O zaman yazma, hiç değilse komik olma..
Ağır mı oldu, HaberTurkcüler?. Sizin milyonla insana yaptığınızın yanında tüy gibi kalır, bu satırlar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA