Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Oldboy sıkı film!..

Bir kez daha ayni tavsiyeyi yapacağım.. Gerilim filmlerinden hoşlanıyorsanız, eleştirmenleri boş verin ve Oldboy'u kaçırmayın. Birinci sınıf bir film.. Finalindeki çarpıcı sürprizle de taçlanıyor.
Efendim 2003 yılında Koreli bir yönetmen bu filmi çekmiş de, baş yapıtmış da, Amerikalılar sapıtmış da.. Spike Lee gibi bir yönetmen Korelinin filmini nasıl kopya edermiş de, falan filan..
Valla ben Koreli'nin filmini izlemedim ama, buna başından sonuna nefesim kesilerek takılı kaldım.
Josh Brolin, rezil bir reklam ajansı temsilcisi.. Alkolik, durmadan olay çıkaran. Birgün kendisini kaybediyor. Ayıldığında, otel odası bir yer.. Ama bir hapishane hücresi. Kim getirmiş, niye getirmiş, bilmiyor ve orada tam 20 yıl kalıyor. 20 yıl sonra, aniden serbest bırakılıyor.
Niye?. Belli değil.
Brolin'in tek hedefi var. İntikam.. Ama intikam için kendisini hapsedeni bulması gerek..
Düşmanını ararken tanıştığı genç kız rolünde ilk kez izlediğim Elizabet Olsen çok çok iyi.. Ayrıca aşık olunacak kadar güzel ve çekici.. Brolin de oluyor zaten.
Brolin'in 20 yıl yattığı esrarengiz hapishanenin baş gardiyanı rolünde Samuel L. Jackson da filmin bonusu..
Tekrar ediyorum. Türün meraklıları kaçırırlarsa, yazık olur..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA