Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Murat’ın gecesi..

Bu gece saat sekizde Ankara'da, Sheraton Oteli'nde olmam gerekiyordu. Sevgili kardeşim Murat Karahan evleniyor. Onun nikâhında şahit olacaktım. Ama işler öyle bir yoğunlaştı ki, İstanbul'dan ayrılmam mümkün değil.. İçim yanıyor..
Niye?.
Murat üç bakımdan benim için önemli..
Birincisi.. Çok sevdiğim bir genç. Kardeşim gibi..
İkincisi İsmet Ağabeyin yeğeni.. İsmet Sezgin.. İsmet Ağabey, politika dünyası içinde en sevdiklerimin başında gelir. O Adalet Partisi'nin bakanıydı. Ben de AP'ye en muhalif gençlerden biri.. Her mitingde en önde yürürdüm. Çalıştığım yerel Ankara gazetesinde, hem AP, hem de Spor Bakanı İsmet Sezgin hakkında yazmadık laf bırakmazdım. Ama İsmet Ağabey ile ayrılmaz dosttuk. O zaman, siyaset o kadar güzeldi işte..
Kardeşi Mukadder bu ülkenin en seçkin diplomatlarındandı. Kültür ve Turizm ataşelikleri yaparken, bize ne dostlar kazandırdı, dünya medyasında iyi bilirim.
O ailenin bireyi Murat'ı nasıl sevmem!.

Üçüncüsü..
Murat, bu ülkenin en müthiş sanatçılarından biri.. Bana sorarsanız, Avrupa'nın en yakışıklı tenoru.. Ama sesi ve oyunculuk yeteneği de harika.. Bu yüzden paylaşılamıyor.
2015'ten başlayayım mı?.
Ocakta Berlin Deutsche Oper'de La Traviata'da Alfredo, Nisanda Moskova Bolşoy'da La Boheme'de Rudolfo.. Bolşoy o kadar mutlu oldu ki, temmuzda Carmen için sözleşme yaptı Murat'la.. Don Jose, tabii..
2016 da şimdiden belli oldu. Paris National Opera'da, şubatta, İl Travatore'de Manrico..
Dahası.. Riga Festivali'nde La Boheme/ Rudolfo ve Manon Lescaut/ Des Grieux, Astana Operasında Tosca / Cavaradossi, Toulon Operasında İl Travatore/ Manrico..
Bir Türk Tenoru'nun zaferidir bu.. Sevgili kardeşim Murat'ın zaferi..

Gönlüm bu gece sizinle olacak, saat sekizde Ankara Sheraton'da sevgili Murat..
İkinizi de yanaklarınızdan öpüyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA