Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ben eşeğim!..

"Tabii öylesin, yeni mi anladın" diyenler vardır aranızda.. "Estağfurullah" diyenler de.. Demesinler..
NTVSpor beni, ve de benim gibi onlara kanan kaç kişi varsa, hepimizi, resmen, alenen eşek yerine koydu..
Baku'daki Birinci Avrupa Oyunları'nın resmi yayıncısı NTV!. Hollanda çekilince ikincisi bizde yapılacak ya, işte o oyunları, Ankara'da izleyemedim. Çarşamba gazetelere baktım. NTVSpor'da bütün öğleden sonra Baku var.
Olimpizmi de çok severim ya.. Programı ona göre yaptım. Öğle yemeğini yedim, salona geçtim. Televizyonu açtım, karşısına geçtim ki, NTVSpor alt yazı dönüyor..
"Gün boyu Birinci Avrupa Oyunlarını yayınlayacağız" diye bağıra çağıra ilan ediyorlar..
Gün boyu "Halt" yayınladılar. Saatlerce ekran başında kaldım. Hasbelkader yayınladıkları bir tekvando maçını bile raund arasında açıklama yapma zahmetine katlanmadan kestiler. Neden sonra bağlandılar. Gene kestiler. Halit Kıvanç ağabeyimin bin yıllık programını tekrar ettiler ama Baku'ya bağlanmadılar.
Durmadan kumandanın "Bilgi" düğmesine basıyorum. "Baku'dan canlı yayın" çıkıyor ama görüntüde yayının cansızı bile yok. Açıklama, özür de yok.
Yani bir TV kanalı, seyircisini bu kadar eşek yerine koyar mı?.
Koyarmış demek..
Onlara inanıp 4 saat ekran başında oturan bana "Eşek" demek bile az..
"Baban hariç" diye başlayıp sülaleme sövseniz haktır!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA