Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

PFDK’ya iki tokat!..

"Şeytan diyor ki, Federasyonu bas, PFDK toplantısına dal, iki üyeye iki tokat çak!."
Niye tırnak içinde..
Böyle desem eğer, o PFDK'nın Hukukçu üyeleri ne derler, ne yaparlardı acaba, diye sormak için?.
Tüm futbol hakemlerini aşağılayan, tehdit eden, şantaj yapan, Saracoğlu'ndaki fanatik taraftarı da, "Hakemi beğenmezseniz, işte benden izin, sahaya girin adamı dövün" diye tahrik ve teşvik eden Aziz Yıldırım'ın suç işlemediğine karar verdi, PFDK iyi mi?.

Hukuk öldü. Adalet katledildi.
Bu PFDK, hukuku, adaleti, düzeni, sporu, insanlığı bu kadar ayaklar altına alırsa, Aziz Yıldırım'ın baş borazanı Mahmut Uslu'nun AKP İktidarının en başarılı, gelmiş geçmiş spor bakanlarının en iyilerinden biri M. Ali Şahin'e küstahça "Sen siyasetine bak, bizim işlerimize burnunu sokma" demesine kızabilir misiniz artık?.
Bu ülkede Fenerli olmayan tek spor sayfası kalmıştı. Cumhuriyet.. Onlar da nasıl sarı lacivert oldular.. Bu olayda, Mahmut Uslu'yu yüceltmek, desteklemek, bir zamanlar yazarı olduğum hala gurur duyduğum gazeteme yakıştı mı?.
Aziz Yıldırım'ın devleti, Milli Takım üzerinden tehdit etmesine alkış tuttular.
İnanamadım!.
PFDK karar verdi. Aziz Yıldırım dokunulmaz..
O zaman, bundan böyle hakemler de artık Fenerli futbolculara dokunamazlar..

Aziz'in sayesinde hala o koltukta oturduğuna inanan Yıldırım Demirören iftihar etsin!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA