Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte mücadele

"Sevgili Hıncal, Siyasi yazı yazmama kararını alkışlarım.. Bu konuda sana yardımcı olmak için bu notu yolluyorum.. Kadın ve şiddet üzerine.. Bu konuda Türkiye'de çok şey yazabileceğine eminim" diyor, Los Angeles'tan yolladığı notta Sevgili Safter Yılmaz..
Bizde lafla yapılan mücadeleyi el oğlunun nasıl yürüttüğünü anlatıyor.

***

Los Angeles Kings hokey takımının yıldız Rus oyuncusu Slava Voynov bir partide yine Rus olan eşini herkesin içinde tartakladıktan sonra eve dönünce de dövdü.. Ancak olay komşular tarafından farkedilince polise intikal etti..
Los Angeles Kings hokey kulübü ile beş yıllık 25 milyon dolarlık kontratı olan Rus hokeyci, eşinin şikayet etmemesine rağmen, kadının yüzü ve vücudundaki darbe izleri yüzünden tutuklandı..
Olayın duyulması üzerine Hokey Federasyonu {NHL} harekete geçince Los Angeles Kings kulübü Slava Voynov'un kontratını iptal etti.
Hokeycinin kadına şiddetten tutuklu olarak yargılanması beklenirken Federal Göçmenler Dairesi de Rus sporcunun hudut harici edilmesine karar verdi.. Bu kararın uygulanması için formalitelerin zaman alacağı ortaya çıkınca da Slava Voynov daha uzun bir süre tutuklu kalmayı göze almayarak kendi parası ile biletini alıp eşi ile birlikte Rusya'ya geri döndü..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA