Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Adam iyi James Bond!..

Yani "Yeni James Bond" diye resimlerini gördüğümde, gazetelerde Hadi len" demiştim içimden, Daniel Craig için.. Sean Connery'ler, Roger Moore'lardan sonra Pierce Brosnan'ı kabullenmemiştik biz..
Ama dördüncü filmi Spectre'i izlerken "Doğru seçim" diye bağırmak geldi, kendi kendime. Resme bakıp peşin hüküm vermiş olmaktan utanarak..
Başından bu yana her James Bond filmini izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki, bu son Bond'un keyfini tam çıkarmak için, Bondların hepsini izlemiş olmanız gerekli.. Çünkü eski filmlere atıflar var. Oralardaki tiplerin yeniden dönüşü var.. Yani, Spectre aslında bir zinciri tamamlıyor..
Soğuk savaş varken, casus, ajan filmi konusu bulmak kolaydı. Demirperdenin o yanı, bu yanı.. Şimdi yok. O zaman, düşman bir devlet değil.. Bir uluslararası kurum olacak. Spectre işte bu kurum. Bond da, ülkesinin başına felaket açacak bu kurumla savaşıyor..
Öykü iyi.. Enfes aksiyon sahneleri var. Kusur.. Tempo zaman zaman düşüyor.. 20 saniyede bir sahne değiştiren televizyon temposuna alışmış seyirciye de bu durgunluk yer yer ağır geliyor..
Ben başından sonuna keyifle izledim.. Tarihin en yaşlı Bond Kızı olarak istatistiklere giren Monica Belluci dahil.. Bir istastistik daha.. 350 milyon dolarlık çekim bütçesi ile, bu tarihinin en pahalı Bond filmi.. Dünyanın da en pahalı ikinci filmi.. En pahalısı Karayip Korsanları (2011/ Gizemli Denizlerde/ 378 milyon dolar.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA