Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kimdir, yahu!.

Ahmet Hakan, tam sayfa söyleşi yapmış.. Kim olduğunu öğrenmek için sayfayı cımbızladım.. Minnacık yazmışlar zahmet edip.. Arzu Yılmaz diye biriymiş meğer...
Ahmet Hakan gibi biri, başlıklardan tahmin ettiğim kadarıyla Kürt sorunu üzerine konuşuyor Arzu Hanımla.. Ama kim bu?. Valla ben tanımıyorum. Sedat Simavi Ödülleri haberini verirken "Gazetemiz kurucusu" demeye bile utandılar ama ben unutmadım. Sedat Simavi "Hürriyet'i ilkokul çocukları veya ilkokul terkler bile okur. Onların anlayacağı gazete çıkaracağız" ilkesi ile kurmuştu Hürriyet'i.. O yüzden zaten, o günden bugüne en çok satan gazete olmuştu.
Şimdi, kimdir ki bu Arzu Yılmaz, Kürt meselesi gibi ülkenin en acil, hatta ucu iç savaşa, ya da bölünmeye gideceği tartışılan bir konuda, hem de Ahmet Hakan'la bir sayfa konuşuyor..
O yok..
Yahu söyleşi yapan yabancı gazete ve dergilere bir baksanız..
Fidel Castro bile olsa, önce uzun uzun onu anlatırlar. Sonra söyleşi için onu niye seçtiklerini yazarlar..
Okur ikna olursan, soru cevaplara geçersin.
Ahmet damdan düşer gibi girmiş lafa..
"Kürtler, PKK'nın şu anda ne yapmak istediğiyle ilgili bir fikre sahip mi?."
Ben de gazeteyi damdan düşer gibi bıraktım elimden.. Başka gazeteye geçtim..
Yahu yazarlar, editörler..
Gazetenize, kendinize, hepsinden önemlisi okurunuza saygınız olsun, bir damla zahmete girin ve önce konuğunuzu ve niçin seçildiğini, yani benim o sayfalarla yazıyı niçin okumam gerektiğini bi anlatıverin önce..
Şu şişirme sayfa doldurma huyundan vaz geçin.. Zararınız kendinize farkında değilsiniz!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA