Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Denizli'nin sonu?.

Mustafa Denizli kardeşim, dostum, kırk yıllık arkadaşımın, Osmanlı maçındaki halini izlerken içim kan ağladı..
Korku yüreğini dağlamış.. Sahaya çıkardığı takım yanlış..
Olcan o takımda ya solbek oynar, ya da hiç oynamaz.. Ama korktuğu için Hakan'ı solbek oynatıp öldürüyor ısrarla..
Biraz psikoloji bil.. Sabri sevilen bir adam değil. Onu sevilmez hale getiren de medya.. Linnes'i transfer etmişken onu kenarda tutup, Reis'i aç aslanların önüne atmanın alemi var mı?.
Zaten Linnes transferi ne?. Donk ne?. Medyanın gazına gelip küçük takımın büyük oyuncusunu pat diye alman için, çok zengin bir transfer yelpazen olmalı.. Yok. O zaman en lüzumlu yere adam alacaksın.
Sen koca Mustafa Denizli farkında değilsin ki, Galatasaray'ın sağbek ve orta sahadan önce stopere ihtiyacı var.. "Stoper". Kaya gibi.. Sağlam.. Lider.. Chedjou kademe hatası yapıyor, kolay çalım yiyor, savunmaya liderlik edemiyor. Semih sakatlıktan kurtulamıyor. Hakan'ı sen yok ettin.. Koray'ı sildin ve "Koşuyor" diye Denayer'den stoper yaratmaya kalktın.
Galatasaray maçı göbekten kaybetti Hocam, farkına vardın mı?. Savunman kalbur oldu, göbek yüzünden. En az beş atardı Osmanlı..
Semih çıktığında "Yürekli" Denizli, Olcan'ı beke çeker, oyuna Yasin'i alırdı ya da Umut'la çift forvete dönerdi.. Korkun devam ettiği için Carole gibi bir başka hazırlıksız adamı soktun.
Sana göreve geldiğinden beri "Takımını kur" dedim.. Kurulacak takımı "İma" da ettim..
Bu ülke sporuna senin kazandırdığın Can Çobanoğlu ve Derwall dönemini birlikte yaşadığın Ahmet Akçan.. Onlar olsaydı sana "Kafanı mı üşüttün, Sinan oyundan çıkar mı" derlerdi.
"Maçın başından beri sahte oynayan Selçuk bile çıkar, Sinan çıkmaz" derlerdi. "Takımda Sneijder ve Hakan Balta dışında çırpınan yok.. Baksana Hoca" derlerdi.
"Tek başıma yeterim" dedin, yardımcı kadronu kurmadın..
Yettin Hocam..
"Büyük" Mustafa'yı bitirmeye yettin!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA