Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gençlere hoşgörü.. Gençlere güven!..

Cüneyt Çakır gibi, nerdeyse düdüğünü asma zamanı gelmiş bir eyyam kralını göklere çıkar, Deniz Ateş Bitnel gibi, gencecik yaşta FIFA kokartına ulaşmış, UEFA'dan maçlar almaya başlamış bir genç yıldızı linç et..
İşte "Bitler Medyası"nın yaptığı bu..
Çünkü onlar "Eyyamcı Hakem" istiyorlar.. İstiyorlar ki, sevgili Fenerleri kayırılsın. Bitnel lincinin sonuçlarını bu pazartesi, Fener- Beşiktaş maçında göreceğiz.
Tek başıma da olsam savaşacağım sonuna kadar..
Tek başıma olmam beni ürkütmüyor.. "Acaba ben mi yanlış düşünüyorum" endişelerine sevk etmiyor..
Oscar Wilde "Herkes benim düşünceme katılırsa, yanlış düşünmüş olmaktan korkarım" demiş.. Popülizmi daha nasıl anlatsın adam?.
Dün Bitnel'in aslında ne kadar çok doğru ve yürekli karar verdiğini madde madde yazdım. Halep orda, arşın yayıncı kuruluşta.. Gidelim, hepsini izleyelim.
Bitnel'i yerin dibine sokma yarışında olanlar, maçın gözlemcisi ve MHK Başkanı dahil, hepsi Genç Adamın aslında kutlanacak, alkışlanacak, en önemlisi tüm hakem camiasına örnek gösterilecek bir yüreği olduğunu en az benim kadar biliyorlar.. Ama bir şeyi daha biliyorlar..
Onlara "Yürek" değil, eyyam gerek!...
Voltaire miydi, Montaigne mi?. "Bin kişinin doğru demesi, yanlışı doğru yapmaz" diyen.. Bin kişinin "Yanlış" demesi de Bitnel'i yanlış yapmaz, ama bu popülist ülkede bitirir.
Bu satırlar yazıldıktan sonra Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören de basın toplantısı yapacak. Baş popülist. O da imza atacak, "Linç" listesinin altına, bir mucize olmazsa..
Deniz Ateş Bitnel,
Köşem sana açık.. Ne zaman, ne söylemek istersen bana maille, genç kardeşim!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA