Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

La Dolce Vita!.

Fellini'nin sinema tarihine geçen filmi Dolce Vita'nın ilham kaynağı bizim dansözümüz Ayşe Nana'ydı. Roma'da dünya ünlülerinin olduğu bir özel partide, piste serilen ceketler üzerinde çıplak dansetmesi bir fotoğrafla medyaya yayılınca, "Dolce Vita"/ Tatlı Hayat sözcüğü, sosyeteyi anlatan bir deyiş olarak (Sonraları Jet Set) dünya sözlüklerine girmişti.
Fellini'nin filminde Roma'nın ünlü Trevi Çeşmesi'ne Anita Ekberg çıplak giriyor, paparazzi Marcello Mastroianni de onu fotoğraflıyordu.
Neyi hatırlatıyor bu sizlere..
Üstüne bastınız!. Şebnem Bozoklu geçen hafta Bodrum'da, herkese açık bir iskeleden, iç çamaşırlarıyla gece yarısı denize girmiş. Bir paparazzi de resimlerini çekmiş. Tüm hafta boyu medyamız bunu tartıştı.
Ünlü sinema yazarımız Ömür Gedik ki, Dolce Vita'yı ilk hatırlayacak kişi olmalıydı, dedi ki..
"Boşanma aşamasındaki Şebnem'in bu süreçte sevgilisiyle yakalanması şanssızlık olmuş tabii. Ama ortada başkalarına zarar veren bir durum yoksa, herkesin hayatına kimse karışamaz!."
Yani..
"Yap ama yakalanma.. Fotoğrafçı sen sakın yakalama.. Editör.. Sen sakın basma!.."
Hadi buyrun!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA