Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Florya’daki hayalet iftihar etsin!.

Sırf Dursun Özbek'e kalkan olmak için Florya'daki Hayalet konumuna düşen ve buna razı olan, Alp Yalman iftihar etsin..
Riekerink adlı futbol özürlüsü elinde takım ne hale geldi, görüyor herhalde.. Görüyor da niye hala "Gık" demiyor?.
Bu nasıl bir sadakattır, Özbek kardeşlere.. Hayatlarında doğru dürüst tek gün yöneticilik olmadan, Galatasaray'ın ve futbolun başına çöreklenenlere..
Sebep ne Alp?. Sebep ne?.
Büyük olasıklıkla sen bir kağıda yazıp eline verdiğin için sahaya doğru takım çıkardı Riekerink.. Bizim medyaya bakma.. Onlar tabelacıdır.
Takım yenildi mi, kenara bakarlar, kim oynamadı ise onun hesabını sorarlar. Sabri, Semih, Hakan Balta ve Carole doğru seçimlerdi. Chedjou ve Cavanda oynasa ve yenilselerdi, bu defa "Kör müsün, Sabri ve Hakan Balta kesilir mi" diye hesap sorardı benim medyam.
Selçuk ve de Jong ön libero hattı da doğruydu, orta ileride, bir hafta evvel sahada gezen iki adamdan biri Podolski'nin (Öteki Eren) kenarda kalıp, Sinan'ın oynaması da. Yani Sinan, Sneijder, Bruma da doğruydu. Eren de ilerde çaresizlikten.
Ama olmayan neydi?.
Ruh yoktu bir defa Alp!.. Riekerink Bey, bu takımı moral olarak zerre hazırlamamış maça.. Sen bu kadar ruhsuz, bu kadar isteksiz, bu kadar kadere razı sahada dolaşan bir Galatasaray gördün mü hayatında?.
Selçuk'a kızıyoruz. Peki isteyenle izleyelim maçı.. Selçuk topu alınca kendini gösteren, top isteyen var mı?. İlerideki herkes eli belinde, bir rakibin yanında durursa kime atacak topu ha?. Sen söyle Florya'daki Hayalet, kime atacak?.
Sabri kadar başınıza taş düşsün, sahte yorumcular.. Kaç ikili akın yaptı Sabri Sinan'la.. Kaç top kesti, Eren'e, havadan yerden saydınız mı?. Eren'e top gelmemiş.. İstemez saklanırsan gelmez.. Geleni ıskalarsan gelmez..
Şahsi dediğimiz Bruma iki "Al da at" pası verdi, Eren'e.. İkisini de ıskaladı. Biri yerden, biri havadan..
"Eren sıfır" diyen yok.. Vur abalı var ya takımdaki tek yürekten Galatasaraylı.. Vur ona.. Yazarlık ne kolaylaştı?.
İki.. Moral yok.. Fizik de yok.. Kimsede koşacak hal yok Alp!. Ben mi düşürdüm takımı hem ruhen, hem fizikman bu perişan hale, Florya'daki Hayalet!.
Üç.. Kenar yönetimi tam rezillik. Ne olup bittiğinin farkında değil. Rakip ne oynuyor, tehlike nerden geliyor.. Hangi önlem alınmalıi hangi değişiklik yapılmalı bilmiyor. Galatasaray oyuncak mı?. Bu kadar futbol özürlü adam Teknik Direktör olur mu, Alp!.
20 Kasım'da Saracoğlu'nda Fener derbisi var..
Ya ortaya çık.. Yumruğunu masaya vur.. "Ben varım" de, Riekerink'i derhal geldiği yere, alt yapıya yolla..
Ya da artık Özbek kardeşlerin kalkanı olmaktan vazgeç.. "Ben bu işte yokum" de, bırak ne halleri varsa görsünler.. Taraftar da görsün..
İşe yaramaz Divan da, Kongre de görsün.. Bak Alp, cuma gecesi sıfırı tüketmiştim.. Ama pazar akşamı Fenerbahçe'yi izledim. Onların hali Galatasaray'dan daha ileride değil.. Gördüğüm en kötü Fenerbahçe, 20 Kasım gecesi karşında olacak.
Cüneyt Çakır eyyam yapmazsa, maçı alabilirsin, eğer Riekerink denen futbol zekası özürlüyü derhal gönderirsen. Tabii işe yaramayan arkadaşın Ayhan'ı da..
Bu kadar kısa zamanda yeni hoca olmaz tabii.. Ama Orhan Hoca olur.. Kısa sorumluluk döneminde 10 Riekerink ettiğini göstermişti çünkü, anlayana..
Yani, Alp!..
"Florya'daki Hayalet" olmaktan çık.. Ya ortaya çık.. Ya da olmayan Galatasaray yönetimine kalkanı olmaktan vazgeç.. Alp Yalman adına yeterince gölge düşürdün zaten..
Yetmedi mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA