Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah bu haber kanalları!..

"Yok aslında birbirimizden farkımız, ama biz Osmanlı Bankasıyız" diye bir reklam vardı.. Haber kanallarının hemen hepsinde ayni olan şikayetlerimi NTV üzerinden yazma sebebim, onların ilk, yani Osmanlı Bankası olmaları.
Açtım geçen akşamüstü eve gelince. "Ne var ne yok" merakımız ya..
Simge Fıstıkoğlu, tam iki dakika, Erdoğan- Merkel görüşmesinin ana hatlarını anlattı ve sözü Ankara muhabirine bıraktı.
Ankara muhabiri de (Biz söyleneni bir defada anlamayan geri zekalıyız, hani) Simge'nin söylediklerini gene ayni sürede, bire bir tekrar etti, olan da Erdoğan ile Merkel'e oldu. İkiye bölünen ekranın öbür yarısında tam onbir defa koltuklarına oturup ayağa kalktılar.
Şimdi ellerinde görüntü yok ya.. (Zaten ne zaman var ki) Arşive emir..
"Ver bir Merkel- Erdoğan görüntüsü.."
Merkel gelmişti hani, Ankara'ya.. Ellerinde on saniyelik bir görüntü var. İki lider ayakta el sıkışıyor. Sonra karşılıklı koltuklara oturuyorlar..
İki dakika Simge, iki dakika Ankara muhabiri ayni haberi anlatırken, bu 10 saniyelik ayni görüntü de tam 11 defa tekrar edildi.
Alman Şansölyesi (Başbakanı değil, Simge) ile Türkiye Cumhurbaşkanı, oturup, oturup kalktılar..
Bu arada "Arşiv" görüntüsünün üzerine "Arşiv" yazma habercilik ve seyirciye saygı kuralı da çöpe tabii. Haberi dikkatli izlemezseniz, görüntüye bakıp, Merkel aniden Ankara'ya geldi sanırsınız..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA