Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İhtarname!..

Alkent çalışanlarının hakları, burada yaşayan 650 ailenin yaşam düzeyi ve sitenin değeri için uğraşan Hıncal Uluç'tan intikam almak isteyen üç beş kuruş aidat düşürme hedeflisi 20 yıllık emektar bahçıvanım Gürsel'i, iş başına gelir gelmez kovmuştu. Yazdım ya..
Noterden ihtarname çekmişler bana..
Bir köşe yazarına noterden ihtarname.. Yani tehdit..
Bana, gazeteye, mailime açıklama yolladınız da kullanmadım mı?. O zaman mahkemeye gidin. Yasal tekzip hakkınız var.
Hayır!.
İhtarname.. Hem de sitenin parası ile.. Gürsel'in bilemedin 4 bin lira tutar aylık maliyeti. 650'ye bölersen 6 lira 15 kuruş eder.. Daire başına 6 lira 15 kuruş için adam kovanlar, bu noter parasını, seçmenlerine nasıl izah edecekler acaba?.
İşte ihtarnamede yazanlar..
1- Ben yalan yanlış bilgilendiriliyor ve yalan yanlış yazıyormuşum..
2- Alkent gibi her dairesi emsallerine göre pahalı bir sitede yaşayan, site altındaki tüm otoparkları ve site içi yollarının iki tarafı park edilmiş arabalarıyla dolduranlar, A+ gurup ekonomi düzeyinde değillermiş..
3- Alkent'i zenginler sitesi olarak tanıtarak, siteyi hırsızlara hedef göstermişim. Oturanların güvenliğini tehlikeye atmışım. Bundan sonra sitedeki yasa dışı olayların sorumlusu ben olacakmışım.. Bakar mısınız?. Tehdit mantığına bakar mısınız?.
Ben bu siteye geldiğim zaman, 24 saat, bir güvenlik görevlisine rastlamadan 10 metre yürüyemezdim. Ayrıca, uzman elemanlar yanlarında o ünlü K-9 köpekleriyle devriye gezerlerdi, sabaha kadar. Aidat indirmek için onlardan vazgeçildi. Güvenlik eleman sayısı azaltıldı. Tüm bu üç kuruş hesaplarıyla eleman çıkartmalar değil de "Burada zenginler yaşıyor" demem, güvenliği tehlikeye sokuyor öyle mi?.
Aklınıza şaşayım. Tehditleriniz beni güldürür ve de üzer. "Benim Alkent'imi yöneten kafaya bak" derim..
4- Efendim yazı yazmadan önce onlara soracakmışım.. Yok yahu!. 60 yıllık gazeteciye meslek öğretene bak.. Bu ülkede her sabah bine yakın köşe yazarı, mahallenin bekçisinden Cumhurbaşkanına herkesi eleştiriyor. Bunlar fikirlerini yazmadan önce eleştirdiklerini arayıp konuşuyorlar mı?. Böyle bir adet, gelenek dünyanın neresinde var, cahil adamlar?. Siz muhabir ile muharrir farkını bilir misiniz?.
Haber yazılırken konuşmak şarttır. Fikrini söylerken değil.. Gördüklerin bildiklerin yeter. Çok gerekirse ararsın, binde bir.
5- Efendim, Gürsel intikam için kovulmamış. Aidatları daire başı 6 lira indirmek için de kovulmamış.. Peki iş başına geçtiğinizin ertesi günü apar topar niye kovdunuz adamı, onu söylesenize, o zaman, site parasıyla ihtarname çekerken.. O yok!. Her şey var da, bana ihtar çektiren yazının asıl konusu yok, iyi mi?.
Ve iki sayfa tutan bu ihtarname (!), baştaki tehditlerin tekrarlanması ile bitiyor..
Bakın dostlarım.. Hıncal Uluç'u, 60 yıldır kimse susturamadı.. Siz mi bu kuru tehditlerle başaracaksınız?. Şaşarım aklınıza..
Susmamı istiyorsanız, Alkent'i, İstanbul'un en güzel sitesini, üç kuruş hesaplar ve kişisel duygularınızı bir kenara bırakıp adam gibi yönetin!.
Tamam mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA