Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Bölge haberciliğine verilen önem...

Geride bıraktığımız hafta manşetlerimize bakıldığında bölge haberciliğine ne denli önem verdiğimiz bir kez daha ortaya çıktı. Haber değerlendirmedeki yaklaşımımızın taraflı olmadığını ortaya koyan manşetler dikkat çekti. Bunun en önemli kanıtı olarak, Isparta'nın üst üste 2 gün manşet olmasını gösterebiliriz.
Her hafta olduğu gibi geride bıraktığımız haftanın manşetlerine birlikte göz atalım;
Pazartesi günü dünya gülyağı ihtiyacının yüzde 65'ini karşılayan Isparta'nın gülü için tehlikeli gelişmelerin yaşandığını 'Isparta gülünde tehlike çanları' manşeti ile gündeme taşıdık.
Salı günü ise Isparta Devlet Hastanesi Acil Servisi'te nöbeti sırasında hastalanan ve serum bağlanan Uz. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan'ın hasta haliyle kalp krizi geçiren bir hastasını hayata döndürmesini 'Kolunda serumla hayat kurtardı' manşeti ile haberleştirdik.
Çarşamba günü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen 2012 yılı ilk meclis toplantısında meclis üyeleri arasında yapılan bir ankette çıkan sonucu 'Bizim patronlar 2012'den umutlu' şeklinde duyurduk.
Perşembe günü Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün, farklı zamanlarda başlattığı projeler ile Antalya'nın en güvenli kent olmasını sağladığını 'Polis projeleri huzur getirdi' şeklinde manşete taşıdık.
Antalya, 3 bin 511 şirket ile uluslararası sermayeli şirket sayısında 2011 yılında da ikinci sıradaki yerini korudu.
Cuma günü yabancı sermayeli şirket artışında yüzde 6'lık büyümenin Antalya'ya yansımasını 'Dış sermaye de Antalya'yı sevdi' manşetimizle tescilledik.
Cumartesi günü Runtalya Maratonu'nun bu yılki sürprizinin 'Runtalya Yüksek Topuk Koşusu' olacağını 'Topuklu tanıtım' manşeti ile ilk kez duyurduk.
Pazar günü Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminin 2011 yılı verilerine göre Antalya'nın nüfusunun son yıl 65 bin artarak 2 milyonu geçtiğini 'Antalya nüfusu 2 milyonu geçti' manşeti ile verdik.
Geçen haftanın manşetlerine yansıyan haberlerimiz bu şekilde sayfalarımızda yer alırken, gündeme dair bölgemizde yaşananları tüm ayrıntılarıyla size ulaştırdık.
Siyasetten spora, magazinden kültür sanata bize dair her nerede ne yaşanıyorsa SABAH Akdeniz orada...
Daha güzel haberlerde buluşmak dileği ile mutlu haftalar…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA