Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Delilleri nasıl kararttılar?

İletişim Fakültesi'nin ilk yıllarında gazetecilik dersine giren hocamız Oktay Verel, "Çocuklar! Kafanızın bir köşesine yazın! Unutmayın ki, gazeteciliğin olmazsa olmaz kurallarından biri de 'fikri takip' ilkesidir! Bir olayı sadece meydana geldiği an ve sonraki süreci değil, uzun zaman içinde de hep izleyecek ve gözleyeceksiniz! O olayın geldiği son noktayı da okurunuzla ya da izleyicinizle muhakkak paylaşacaksınız!" derdi.
Hem, çok değerli hocam Verel'in bu önemli tembihinin arkasında olduğumu göstermek, hem de bu son derece önemli bulduğum gelişmeden sizleri mahrum etmemek adına bir bilgi aktarayım istedim.
Hatırlayın, yazmıştım.
Ahmet Hakan'ın kardeşi Abdullah'ın AKP'li belediyelerle yan kurum ve kuruluşlarından reklam ve tanıtım hizmeti karşılığında Vadi Reklam adını verdiği şirket üzerinden nasıl nemalandığını...
Bu şirketin www.wadistanbul.com adlı bir internet sitesi olduğunu...
Ve bu sitede Abdullah'ın hortum bağladığı tüm AKP'li müşterilerinin isimlerinin de verilip başka hortum bağlanacak yerlere referans olarak kullanıldığını...
İşte o sitenin içi boşaltıldı!
Tüm bilgiler yok edildi bir günde!
Ama hiçççç telaşlanmayın. Ben bu uyanıkların bunu yapabileceğini öngörüp sitenin dolu halini daha o tarihlerde kayıtlarıma almıştım.
Hani bir de gözlerinizle görün, bilin diye söz konusu sitenin bir dolu, bir de boş halinin fotoğrafını bilginize sunmak istedim!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA