Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Tarkan da Tanzanya'da!

Tanzanya seyahatimizin asıl nedeni Türk Hava Yolları'nın Uganda'nın Entebbe kentinden aktarmalı Dar es Salaam hattının açılışı. Kalabalık bir heyetle geldiğimiz Doğu Afrika'nın bu güzel ama fakir ülkesinden sadece üzücü değil, güzel haberlerim de var. Gün geçtikçe büyüyen, büyüdükçe kendini yenileyen dünyanın sayılı havayolu şirketlerinden milli havayolumuza iki ülkeden de yoğun ilgi gösterilmesi göğsümüz kabarttı elbette. Göğsümüzü kabartan sadece THY'de değildi. Hat açılışı onuruna elçilik konutunda bir akşam davet düzenleyen Büyükelçi Şander Gürbüz ve eşinin ev sahipliği de hiç kuşkusuz muhteşemdi. Birçok yabancı misafirin de katıldığı davette yerliler tarafından sunulan gösteriler ise tek kelime ile harikaydı! Feza School adıyla bilinen Türk Okulları'nda eğitim gören Afrikalı çocukların dans gösterileri izleyenleri hem hayrete düşürdü, hem de hayran bıraktı. Hele hele bir Türkiye markası olan Tarkan'ın, "Şıkıdım" parçasıyla birlikte sahneye konulan o inanılmaz şov! Avrupa ülkelerinde, Amerika'da veyahut Asyalı komşularımızda Tarkan hayranlığı olduğunu biliyorduk da, Tanzanya'da da aynı durumun söz konusu olduğunu görmek inanılmaz keyif verdi bizlere.
Hale bakın. Paris'e git adamı dinle. New York'a git adamı dinle. Eee bir de gel Tanzanya'da dinle. Buna rağmen, başına o tatsız olay gelince bazı meczuplar "Tarkan bitti!" diye tef çaldı. Nasıl bitecek yahu böyle bir marka?
Bitebilir mi? Mümkün mü?
Neyse madem yeri geldi sizlerle de paylaşayım Tarkan'la ilgili bir bilgiyi. Sanırım bu ay sonuna bomba gibi bir albümle hayranlarının karşısına çıkacakmış. Diyorlar ki; "Bu yaz Türkiye yine onunla hoplayacak!"
Valla hiç şaşırmam! Ayrıca da acayip mutlu olurum ve bu albümün, başına gelen ne yazık ki o talihsiz olaydan dolayı Tarkan'ı bitti ilan eden birkaç meczuba kapak olmasını da çok arzu ederim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA