Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Kılıçdaroğlu o yemeği neden iptal etti?

Geçen cumartesi enteresan bir şey oldu sevgili okurlarım.
Gün boyu İstanbul'da programlara katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu önceden belirlenmiş çok önemli bir buluşmayı nedense iptal etti.
Kılıçdaroğlu'nun resmi programında saat 15.00'te Etiler'de ki Da-mario Restaurant'da kısa adı YPO olan Young President Organizations üyeleri ile buluşacağı yazıyordu.
Önde gelen şirketlerin CEO'larının ve genç patronlarının üye olduğu bu organizasyonla buluşmasına aracılık eden kişi Erdoğan Toprak'tı.
Türkiye'de Mustafa Koç, Hanzade Doğan Boyner gibi üyeleri bulunan genç başkanlar organizasyonu ile düşünülen yemeğin iptaline ilişkin bir yığın tevatür üflendi kulağıma.
Hangisi doğru bilemedim ama en mantıklısı galiba, Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bir başka ismin; "Efendim. Duyduğumuza göre bu organizasyonun CIA üyeleri falan da varmış. Dünya çapındaki örgütlenmelerinde de Yahudilerin ağırlığından bahsediliyor. Durduk yerde başımıza iş açmayalım ve bu yemeği iptal edelim lütfen" uyarısını yapmasıymış.
Uyarının ciddiyetini kavrayınca, o da Erdoğan Toprak'tan yemeği iptal etmesini istemiş.
Enteresan değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA