Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Kör medya!

Vatan Yazarı arkadaşım Mutlu Tönbekici, yaşam tarzına müdahale meselesine dair o kadar çarpıcı bir makale almıştı ki kaleme. Diyor ki; "Medya eskiden kördü. Taşrada ya da varoşlarda neler olup bittiğini görmezdi. Görse bile ilgi duymazdı. AKP iktidarı ile birlikte kör gözleri açılır oldu. Şimdi daha çok oralara bakıyorlar. Baktıkça da akılları şaşıyor ve, 'Eyvahhh! Türkiye muhafazakârlaşıyor!' mealinde kıyamet koparıyorlar! Gereksiz yere!"
Mutlu'nun, "Tatlı dil tarih oldu" başlığı ile kaleme aldığı yazıyı muhakkak bulup okumanızı tavsiye ederim. Vallahi billahi o yazıyı ben yazsaydım, yığınla hakaret mesajı alırdım. Ahali, "Vay seni gidi AKP yalakası! Pis yandaş" deyip deyip beni yerden yere vururdu. Yine vuracaklar ama olsun! Referansım sağlam bu defa. Hiç değilse arkamda Mutlu gibi bu ülkenin en çağdaş, en modern ve en sıkı kalemlerinden birinin gücü var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA