Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Kim bu Savcı?

TARAF Yazarı Mehmet Baransu'yu tebrik ediyorum. Çünkü ilk kez bir meslektaşım CHP ile ilgili çok ilginç bir detayı yakalayarak resmen beni atlattı. Baransu, önceki günkü yazısında CHP'nin bir adayı ile ilgili müthiş bir bilgiyi paylaşarak mühim bir meseleyi afişe etti. Meğer İstanbul 2. Bölge 6. Sıra adayı emekli Savcı Ercan Cengiz Zafer Mutlu Bey'in listelere monte ettirdiği bir başka adaymış.
İddiaya göre Ercan Cengiz, İstanbul Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde görevli iken, Zafer Mutlu'yu Etibank hortum davası iddianamesi kapsamından çıkaran kişiymiş. Dün bütün gün CHP'li dostlarla bu mevzuyu konuştum. Sarıyer'de örgütlü bir CHP'li aynen şöyle dedi; "İşte yeni CHP'nin felsefesi bu! Bir tek gün, bir dakika bile CHP için çalışmamış, hayatının hiçbir yerinde CHP'yle ilişiği olmamış bir adamı sırf Zafer Mutlu istiyor diye yüzde yüz seçilecek yerden aday göstermek ve ben ve benim gibi marabalara da, 'işinize gelirse kardeşim' deyip alenen rest çekmek!"


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA