Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Ne olacak şimdi F.Bahçeli'nin durumu?

Futboldan çok hoşlaşmam. Çocukluktan kalma bir Galatasaray taraftarlığım vardır ama o da fanatiklik düzeyinde değil. Ancak Fenerbahçe hastası, fanatiği olan 14 yaşında bir oğlum var. Pazar sabahından beri komada! Bir yandan şike iddialarını ortaya atanlara, diğer yandan doğru olma ihtimaline karşı, şike yaptığı söylenen Aziz Yıldırım'a ve onun yardımcılarına filan sallıyor.
Taraftarlık gerçekten enteresan bir duygu yüklüyor insana.
14 yaşındaki bir çocuk bile yediremiyor takımının başına gelen bütün bu olayları.
Hele hele F.Bahçe'nin şampiyonluğunun elinden alınacağını ve hatta küme düşürüleceği yorumlarını duyunca çıldırıyor. Haykırıyor!
"F.Bahçe şikeyle şampiyon olmadı anne! Bu şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helal bize! Aziz Yıldırım kendi kendine işgüzarlık yapmışsa bunda taraftarın suçu ne? Biz mi adama 'git şike yap' dedik! İnsafsızlık bu! Koca bir camiaya haksızlık! Ne olursun, bizleri yani F.Bahçe'nin gariban taraftarının duygularını düşünerek yaz bu konuya dair yazılarını!" falan diyor başka bir şey de demiyor!
Adım gibi eminim eline geçse bir kaşık suda boğacak Aziz Yıldırım ve şurekâsını!
Haksız da değil hani!
Çünkü hakikaten bütün bu çirkinliklerin sonucunu, cezasını neden gariban taraftar çekiyor ki?
Neden Türkiye'nin en köklü kulüplerinden olan bir kulübün siciline "şike yapan takım" şeklinde bir not düşülsün ki?
Neden taraftar, yöneticilerinin bu abuk sabuk hallerinden dolayı küme düşmek gibi bir handikapla karşı karşıya kalıyor ki?
Yazık hakikaten!
Üzülüyorum...
Hem FB'li taraftar adına hem de centilmenliği, yiğitliği yerle bir eden bu mafyöz anlayış yıllardan beri sporda söz sahibi olduğu için!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA