Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Evlat katledilir mi Başkan?

Haberi Twiter'da Hürriyet otomobil yazarı Emre Özpeynirci'den aldım. Başakşehir Belediyesi, benim de ikamet ettiğim Bahçeşehir Mahallesi'nin en eski parkı olan Şelale'ye dozerlerle, kepçelerle alenen saldırıda bulunmuş önceki gün. Niyetleri, kafeden, restorandan geçilmeyen Bahçeşehir'in ayakta kalabilmiş nadir yeşil alanlardan biri olan Şelale Parkı'na da bir kafe-restoran kondurmakmış. İnanamadım duyunca. Başkan Mevlüt Uysal'ı az çok tanıyorum. Göreve geldiği ilk zamanlarda benim, "betonşehir olacak bu gidişle" serzenişlerime karşılık söylediklerini de bugün gibi hatırlıyorum; "Merak etmeyin Sevilay Hanım. Bahçeşehir'in, adı gibi kalması için gayret edeceğiz. Mevcut yeşil alanları evladımız gibi koruyacağız!" demişti. O nedenle izniniz olursa Başkan Uysal'a seslenmek ve sormak istiyorum huzurlarınızda:
"Evlat katledilir mi Başkan? İnsan evladına böyle bir kötülük yapar mı? Nasıl bir cesaret bu? Nasıl bir fütursuzluk? Ne istiyorsunuz o bir lokma yeşilden? Sizden kafe ya da restoran isteyen mi var? Kime sordunuz da böyle bir katliam için girişimde bulundunuz söyler misiniz? Hangi ahmak ya da ahmaklar sizden burayı rant alanına çevirmenizi istedi anlatır mısınız lütfen?"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA