Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Büyük alçaklık!

Bu yaşadıklarımızın tek bir hedefi var: O da Erdoğan'ı siyaset sahnesinden silmek. Çok çeşitli yollar denediler ama olmadı. Onunla alakası olmayan yolsuzluk dosyalarıyla itibarsızlaştırmaya, sindirmeye çalıştılar. Olmadı. Şimdi montaj kasetlerle yapmaya çalışıyorlar bunu. Son tapelerin alenen bir düzmece olduğunu anlamak için abdal ya da derviş olmaya gerek yok!
Dün Başbakan Erdoğan'ın 17 Aralık günü yanında olan İsmail Karaosmanoğlu ile görüştüm. Oğlu Bilal'i aradığı iddia edilen 3'üncü tapenin saatlerinde yani 15.39'da onun yanındaymış; "Dibindeydim. Hem de her saniyesinde! Oğlunu aradığı iddia edilen saatlerde Konya Dedeman Otel'de Barzani heyetiyle ve Irak Meclis Başkanı ile görüşme halindeydi. 15.15'te otele girdik, 17.30'a kadar ordaydık. Eline telefonu dahi almadı. Biz, hepimiz bunu gördük ve şahidiz! Dün telefon tapelerinde o saati görünce senin bugünkü (dünkü) yazının başlığı gibi anladım ki, hakikaten bunların yatacak yerleri yok!"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA