X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Kayısılı Muhallebi Nasıl Yapılır?
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Nasıl Yapılır?

  • Giriş Tarihi: 11.2.2016 16:41 Güncelleme Tarihi: 11.2.2016 16:43
Kayısılı Muhallebi Nasıl Yapılır?
Kayısılı Muhallebi Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 7-8 adet kayısı
  • 1 litre süt
  • 2 corba kasıgı un
  • 1 su bardagı seker
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 corba kasıgı tereyağ
  • 2 corba kasıgı nısasta
  • 1 paket vanılya

Hazırlanışı

Nısasta ve unu karıstırın sut ekleyın yumurta sarılarını ekleyın seker ve sutu ekleyıp karıstırın ların cekırdeklerını cıkartıp kucuk kucuk kesın ıcne kayısıları koyun muhallebı olana kadar ısıtın ve servıs yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.