KEÇİ PEYNİRLİ KARNABAHAR ÇORBASI MALZEMELERİ
500 gr Karnabahar
500 gr Brokoli
100 gr Keçi peyniri
2 adet Patates
1 adet Soğan
2 adet Pırasa
3 diş Sarımsak
Tuz
Değirmen karabiber
KEÇİ PEYNİRLİ KARNABAHAR ÇORBASI YAPILIŞI
Soğanları tereyağında soteleyin.
Patatesin kabuklarını iyice yıkayın ve soymadan ince doğrayıp tencereye alın. Pırasaları doğrayın ve tencereye ilave edin.
Malzemeler yumuşarken 4 bardak su koyun.
Karnabahar ve sarımsağı ilave edin.
Son aşamada brokoli koyup 5 dakika pişirin.
Çorbayı rondodan geçirin.
Peyniri doğrayın ve çorbaya karıştırın.