Malzemeler 125 gram yağsız beyaz peynir 200 gram hazır ekmek hamuru 3 tane domates 1 kaşık un Karabiber, tuz Hazırlanışı Öncelikle tezgaha unu serperek ekmek hamurunu üstüne alıp 1-2 defa yoğurun. Tezgahı ve hamurun üstünü tekrardan hafifçe unlayıp 2-3 mm kalınlığında açın. Açılan hamuru bıçak yardımıyla dikdörtgen şeklinde parçalara ayırın. Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayarak süzgece alın ve 5 dakika süzülmesini bekleyin. Peyniri çatal yardımı ile ezerek domateslerle birlikte karıştırıp tuz ve karabiber serpiştirin.. Hazırlanan hamurların içine domatesli karışımı paylaştırıp katlayarak iki ucunu birleştirin. Daha sonra kenarlarını parmak ucu yardımıyla kapatın. Hazırlanan hamurları yağlanmış fırın tepsisine dizin. Yaklaşık 5 dakika 175 derece ayarlı fırında pişirin.