Türkiye'nin en iyi haber sitesi

lu i Nasıl Yapılır?

Giriş Tarihi: 24.3.2016 17:22 Güncelleme Tarihi: 24.3.2016 17:24
Havuçlu Dana Eti Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 500 gr dana kuşbaşı
  • 1 adet soğan
  • 3 çorba kaşığı un
  • 2 su bardağı su
  • 4 adet havuç
  • 2 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 1 defne yaprağı
  • Tuz
  • pulbiber


Hazırlanışı

ları temizleyin ve küp küp şeklinde doğrayınız.Soğanı soyup küçük küçük doğrayın. i 2 çorba kaşığıunda unlayın ve fazlasını silkeleyiniz.Bir tencerede ısıttığınız yağa soğan etleri ekledikten sonra soteleyiniz.Su, limon suyu ve defne yaprağını ilave ediniz su kaynayıncaya kadaro orta ateşte kapağı kapalı şekilde pişiriniz.Ocağın kısın etler hafif yumuşadığında havuçları ilave edip 10 dakika daha pişirin.Piştikten sonra tuzunu ekleyin ve sıcak servis yapınız.

BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Havuçlu Dana Eti Nasıl Yapılır?
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz