Malzemeler 2 adet tavuk göğüs eti 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı pul biber 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı, 2-3 yemek kaşığı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı salça Tuz Tahta şiş Alüminyum folyo Hazırlanışı Tavuk göğüs etlerini kare kare doğrayın. ve zeytinyağını, süt, kırmızı biber ve kekikle karıştırın. Zeytinyağı, süt, yoğurt, salça, kekik ve pul biberi karıştırıp sos hazırlayın. Tavuk etlerinizi hazırladığınız sosta en az 1 saat beklettikten sonra şişe dizin. Şişin sap kısımlarını fırın sıcaklığından zarar görmemesi için alüminyum folyo ile sarın. 220 ºC fırında hafif pembeleşene kadar pişirin.